sunnuntai 6. marraskuuta 2011

3 viiikkoa

Enää 3 viikkoa? Apua? Tuntuu että nyt vasta pääsee niiko tähän elämään sisään ja elämä alkaa rullaamaan ja ei ei kun takas vaan rovaniemelle. Kolme viikkoa tuntuu ihan säälittävän lyhyeltä ajalta, enää 3 viikonloppua. Pitäs vaan yrittää ottaa kaikki ilo irti tästä viimisistä ajoista, mutta silti kotiinmeno kummittelee mielessä vähän liianki usein. Mutta joo, ei auta ko ottaa kaikki ilo irti näistä viimisistä ajoista, onhan kolme viikkoa kuitenki _melkein_ kuukausi =)

Viikonloppu oli ihan huippu!
Perjantaina oli kaverin 18 vee synttärit ja oli ihan huikee ilta. Biletys tutulla porukalla on aina jees, oli aika perusbileet eikä hirveesti sanottavaa niistä.

Lauantai aamuna lähin kolmatta kertaa tällä viikolla hannoveriin. Nähtiin annukan kanssa (eka kerta ko nähtiin saksassaolo aikana!) ja suunnattiin heti primarkkiin. Olin jo kerran aikasemmin siellä ollu, mutta silti saatiin kulutettua pelkästään primarkissa 3 tuntia.. Toi on ihan hullua toi meno tuolla, onneks me oltiin suht ajoissa, ko lähettiin kaupasta kolmen aikaan nii pihalla ihmiset jonotti, että pääsee kauppaan sisään. Kaikille pukukopeille oli vähintään puolentunnin jono, ja pihalla oli parinkymennen metrin jono josta portsari päästi porukkaa sisään sitämukaan mitä ihmisiä tuli ulos kaupasta.





Hannoverissa tuntuu aina olevan ainaki viikonloppusin hirveesti porukkaa, kuten eilenki oli. Primarkin jälkeen suunnattiin ettimään ruokaa, ja päädyttii ernst august galleriin (hannoverin suurin ostoskeskus), josta löyty ihan taaaivaallista kiinalaista (edelleen kaipaan rovanimellekki tollasia pikaruokaloitten tavalla toimivia kiinalaisia D:)

 Tällä kertaa en (onneksi) shoppaillu paljoa, mutta sitäki parempia ostoksia ostin ! Kyllä, kirkkaanpunaoranssit pillisammarit. Aa rakastan noita housuja! Varmasti jotku kattoo ainaki suomessa sillee hmm, mutta saksassa kaikilla on punaset pillifarkut joten saksauduin vaan vähän. Kuvassa näkyy myös vitosella (!!!!!!!) new yorkerista poikien osastolta löytyny neule, joka on maaaailman pähein.

Illalla kavereita tuli meille ja syötiin raclettea ja hengailtiin. Se oli ekakerta ko meille tuli ketään kavereita, yleensä ollaan aina jonku toisen luona. Mut eilinenki oli ihan tosi mukava, meitä oli n.10 ihmistä, ekana parituntia syötiin (raclette on muuten yllättävän hyväää), ja sen jälkeen yläkerrassa pelattiin lauta/juomapelejä ja kuhan hengattiin. Osa kavereista lähti siinä yhen aikaan, mutta pojat onnistu missaamaan bahnin kahesti ja lopulta ne lähti vasta kolmelta. Sain angstattua miten vaikeeta saksa on, mutta onneks kaikki on tosi ymmärtäväisiä ja tajuaa etten mä ihan sujuvaa saksaa puhu vaikka sitä oon opiskellu ja täälläki 3 kuukautta ollu. Yöllä pojat lähti hannoveriin, itekki oisin mukaan menny mutta hostäitin mielestä se ei oikee ollu mikää maailman paras idea.

Tänää pitäs vielä tehä kuviksen läksyt ja saksan kielioppia vähän yrittää tehä pitemmälle. Vähän kummaksuttaa ko koulussa opiskellaan mm. konditionaalia jota suurin osa natiivisaksalaisita ei hallitse ja pluskvamperfektiä, jota toi äitikään ei kunnolla osaa, ja se sano siitä että se on vanhaa saksaa ettei sitä enää nykyää käytetä. Muutenki mun mielestä suomen kielten opiskelu pitäs olla enemmän omaa tuottamista ko sanojen opiskelua, kyllä kielioppi on tärkeää ja se pitää osata, mutta painotusalueet kielten opiskelussa vois olla vähän erit.

2 kommenttia:

  1. <3 <3 <3 Oli huikee Primark-reissu, huikee lauantai-ilta ja viikonloppu mullakin sekä kiitos vielä seurasta! :) Nyt revitään kaikki irti vikoista viikoista!

    VastaaPoista
  2. niiinpä ! 20 päivää aikaaa, siihen mahtuu vielä moooonta huippua hetkeä :--)

    VastaaPoista