tiistai 22. marraskuuta 2011

Viimistä viedään

Tää lähtö alkaa tuntua kokoajan todellisemmalta ja todellisemmalta, tänää piti hyvästellä balettikaverit ko viimistä kertaa oli baletti. Huomenna pitäs mennä opolle juttelemaan numeroista ja siitä mihin palautan kirjat. Aapuvaa, kohta suomeen. Oon onnistunu draamaamaan suomessa aika lahjakkaasti täältä saksastaki käsin, mielenkiintosta mennä takasin ja selvittää ne asiat oikeesti siellä loppuun.. Tänään sain lähetettyä 9,4kg paketin suomeen, pitää varmaan lähettää toinen samallainen ennen ko täältä lähtee. Se tulee paljon halvemmaksi ko maksaa kilosta 15 euroa matkalaukun ylipainoa, 20 kiloa tavaraa suomeen kolmellakympillä postin kautta.

Viikonloppu meni lauantaina hannoverissa alkuilta josta mentii lopuillaksi kaverille. Tykkään että on viikonloppusin aina suunnilleen sama porukka jolla liikutaan, se porukka tuntuu jo ihan omalta kaveriporukalta. Sunnuntaina tapasin sukulaisia, isän serkku (tms) asuu tässä ihan hannoverin lähellä, ja ne haki mut ja mentii niille ja illalla käytiin syömässä hannoverissa. Mä oon saanu yliannostuksen mozarellaa täällä, alkupalana tomaattia ja puhvelin mozzarellaa alko jo vähän tökkimään. Mutta ruoka oli ihan taivaallisen hyvää (kuten aina saksassa..) ja oli kiva nähä sukulaisia joita ei ollu nähny piitkäään aikaan.

Eilen oli taas peruttu kaks tuntia keskeltä päivää, oli kolmen tunnin hyppytunti keskellä päivää. Kaverilla sattu olemaan samaanaikaan hyppärit, joten hengailtiin päivä kahestaan. Oli tositosi jees vielä viimisinä päivinä hengata kavereitten kaa, kuhan käveltiin ympäri garbsenia ja juteltiin. Oli tosi lämmin päivä, aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja lämpötila oli varmaan siinä lähemmäs 10. Ens viikolla alkaa joulukuu ja täällä on nurmikko vielä vihreenä?

Huomenna koulua viiteen asti, ja 19.00 alkaa koululla seminarfach Ausstellung ( suora suomennos Seminaari näyttely). Jos mä oon nyt oikein ymmärtäny, paikalla on kaikkien seminarfach ryhmien (vapaavalintanen aine joka voi olla kuvis, kirjallisuus, lääkintäala tms) parhaat työt ja parhaat kai palkitaan. Toi on jokavuotinen tapahtuma, no mut huomenna selvii paremmin mikä se on. Torstaina mahollisesti kaverin kanssa hannover weihnachtsmarkt, joulumarkkinat hannoverissa, melkeinpä kai jokaisessa saksan kaupungissa järjestetään joulusin sellaset ja se on iso juttu. Tai sellanen mihin kaikki menee.

Kuvat googlesta

AAa vihdoinki pääsee joulutunnelmaan ! Kaveri sano että mun on pakko maistaa kuumaa viiniä (okei sen ainaki tajusin sen selityksestä), joka on niin perinteistä saksalaista joulua. Aloin epäileen onko se glögiä, tai en kyllä oikeestaan tiiä onko glögi vaan suomalainen juttu... Toivottavasti päästään torstaina tonne menemään, mikään ei oo parempaa ko joulufiilis <3

Perjantai iltana perheen kanssa kattoon balettia.. Okei siskon piti tulla ekana mukaan, mutta sillon seminarfach ryhmä menee kattoon jotain teatteria ja jos sisko ei ois menny sinne sitten sen ois pitäny yksin käyä kattoon se. Alice in wonderland, on varmasti tosi hienon näkönen mutta silti viiminen perjantai ilta, toivottavasti ehtii illaksi vielä kavereitten kaa. Lauantaina ois tarkotus bilettää kavereitten kaa viimisen kerran, mutta vielä on suunnitelmat vähän auki että mitä missä milloin, mutta luultavasti huippu ilta tulossa =) Pakkaamista pitäs jo alustavasti alottaa, oon jo saanu matkalaukun raahattua omaan huoneeseen. Mä voisin kokeilla tekniikkaa että heitän vaan kaikki vaatteet ihan sikinsekin laukkuun ja jos se menee kiinni nii no probleemo, jos viikkaa nii sitten voi tulla liian äkkiä painoraja vastaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti